Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Enkel festmat med goda tillbehör.
Skrubba och koka potatisen. Ånga den torr och dela stora i bitar. Tvätta och skiva löken. Förväll sockerärterna i 2 minuter.
Tvätta och dela rädisorna i bitar. Blanda potatis, lök, sockerärter och rädisor i en skål.
Vispa ihop olja, vinäger, senap, grädde, salt och peppar och ringla över salladen. Strö över basilika.
Skala och riv äpplet grovt. Krama ur lite vätska och blanda med yoghurt, pressad vitlök, olja, honung och dill. Smaka av med salt och peppar.
Mixa kesella, färskost, basilika och gräslök. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Servera laxen med potatissallad, äppeltzatziki och örtkräm.
Recept från Mitt kök