Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera spenatdip och tortillachips som drinktilltugg. Dippen passar även bra som tillbehör till stekt eller grillad fisk.
Sätt ugnen på 175°. Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur och finhacka chilin. Fräs lök och chili i oljan ca 5 min.
Tillsätt spenaten och låt fräsa med tills all vätska kokat in. Rör i de båda ostsorterna, grädde och vinäger och smaka av med salt och chiliflakes.
Häll röran i en ugnssäker form. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Ta ut och låt svalna något.
Skär tomaten i små tärningar. Strö dem och chiliflakes över spenatdippen. Serveras varm med tortillachips att dippa i.