Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 10g
Protein: 0g
Kolhydrater: 0g
Recept på varm kungsräksallad med potatis och grillad paprika. Grillad paprika finna att köpa färdigt av märket Zeta (Peperoni grigliati) och de ligger i olja. Den olja som följer med när paprikan lyfts upp är tillräcklig när alltsammans steks.
Tvätta och skrubba potatisarna och dela dem ev på mitten. Koka dem i lättsaltat vatten under lock tills de blir mjuka.
Se till att räkorna har tinat. Låt dem rinna av och lägg dem i en skål tillsammans med strimlade salladslökar, grillad paprika skuren i bitar, finstrimlad pepparfrukt och lagerblad.
När potatisen kokat färdigt, häll av vattnet och blanda ner dem i skålen.
Hetta upp en stekpanna och slå i hela salladsblandningen. Låt fräsa ca 3 min. Rör om så att alla räkor blir stekta. Smaka av med salt och servera direkt tillsammans med några citronklyftor. Ca 440 kcal per portion, varav 10 g fett.