Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 27g
Protein: 24g
Kolhydrater: 48g
Recept på varm quinoasallad med broccoli, ärter, feta och rödbetshummus. Med färdigkokta rödbetor gör du enkelt en god hummus till den varma salladen.
Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt en buljongtärning i kokvattnet. Häll av vattnet och häll quinoan på ett fat. Smula över osten.
Skär rödbetorna i grova bitar och lägg dem i en skål med avrunna kikärter, 4 msk citronsaft, spiskummin, 1 msk olja, 1 tsk salt och 2 krm peppar. Mixa slätt med mixerstav.
Bryt broccolin i buketter. Koka dem i lättsaltat vatten ca 2 min. Tillsätt ärterna när ca 1 minut återstår. Häll av i sil och kyl ner lätt i kallt vatten.
Lägg broccoli och ärter på quinoan. Häll över 2 msk citronsaft och 1 msk olja. Vänd i salladen. Servera med hummus.