Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 20g
Kolhydrater: 68g
Grilla till vardags! Här med en varm pastasallad med grillad fänkål, purjolök och citron till.
Tänd grillen. Ansa och skär fänkålen i klyftor och purjolöken i ca 5 cm långa bitar. Skölj citronen noga i ljummet vatten. Halvera och pressa saften ur den ena halvan. Skär den andra halvan i två bitar.
Grilla fänkål, purjolök och citron indirekt ca 20 min.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt tomaterna rinna av men spara 1 msk av oljan. Blanda oljan med citronsaft, 1 tsk socker, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Låt pastan rinna av och lägg den i en skål. Lägg på de grillade grönsakerna och tomaterna. Ringla över dressingen och klicka på osten. Servera med den grillade citronen att pressa över.