Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Varm macka med renstek och pepparrot

Recept på varma mackor med renstek och pepparrot. Gör mackorna i en smörgåsgrill eller i ugnen och linda in dem i aluminiumfolie för att senare värmas på grill. Om man inte äter dem direkt förstås.

Varm macka med renstek och pepparrot
Varm macka med renstek och pepparrot
Varm macka med renstek och pepparrot
Foto: Susanne Almers

Ingredienser

  • 25 gsmör
  • 125 gfärskost- med pepparrot
  • 8 skivorbröd- gärna ljust fullkorn
  • 100 grökt renstek- i tunna skivor

Gör så här

  1. Lägg ut brödskivorna och bre pepparrotsost på alla. Lägg på skivat kött och lägg ihop till dubbelmackor.

  2. Sätt ugnen på 200°. Lägg dubbelmackorna på en plåt med smörat bakplåtspapper.

  3. Stek mackorna i ugnen 10-15 min och vänd dem efter halva tiden så att de får färg på båda sidor. Linda in dem i aluminiumfolie när de är färdiga.

Vad tyckte du om receptet?