Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Varm kyckling och mjukost

En varm macka som man blir mätt av!

Varm kyckling och mjukost
Varm kyckling och mjukost
Varm kyckling och mjukost
Annika Broman

Ingredienser

  • 0,5grillad kyckling
  • 100 gphiladelphia
  • 0,5 krukabasilika
  • 2 mskolivolja
  • salt
  • peppar
  • 4portionsbaguetter- à 100 g
  • 23soltorkade tomater i olja
  • oliver- några svarta
  • valnötter- några
  • basilika

Gör så här

  1. Rensa kycklingen och skär köttet i bitar.

  2. Lägg philadelphiaost, basilikablad och olivolja i en hög och smal bunke. Kör med en stavmixer till en slät röra. Smaka av med salt och peppar.

  3. Skär en skåra i portionsbaguetterna. Fyll bröden med philadelphiaröran.

  4. Skär tomaterna i strimlor. Fyll bröden med kyckling, tomat och oliver. Gratinera i ugn, 250 grader i 5-10 minuter. Strö på lite smulade valnötter och garnera med basilikablad.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök