Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Varm kryddad äppelmust - perfekt i rusket

Kryddigt gott, väldoftande, värmande – och vackert i glaset.

Varm kryddad äppelmust - perfekt i rusketVarm kryddad äppelmust - perfekt i rusketVarm kryddad äppelmust - perfekt i rusket
Varm kryddad äppelmust - så här gör du Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 4lagerblad
  • 2 mskhonung
  • 1vaniljstång
  • 4stjärnanis
  • 1 läppelmust

Gör så här

  1. Häll äppelmusten i en kastrull.

  2. Skåra vaniljstången på längden och lägg den i kastrullen. Tillsätt honung, stjärnanis och lagerblad.

  3. Värm musten, men låt den inte koka. Häll i glas och servera.

Vad tyckte du om receptet?

Testa också! Varm äppelmust med calvados