Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En varm sallad är alltid rätt så här års. Salladen fungerar som ensamrätt och är perfekt att ta med i lunchlådan, men den är också god till fläskkött, kyckling och pannbiff.
Koka korngrynen enligt förpackningen, cirka 40 minuter. Grynen behöver inte blötläggas innan kokningen. Häll av överblivet kokvatten.
Sätt ugnen på 225 grader. Dela broccolin i buketter och skiva stammen. Skär päron och lök i klyftor. Lägg på en plåt med bakpapper. Blanda med olja, salt och peppar.
Rosta i mitten av ugnen cirka 20 minuter. Lägg på nötterna när 5 minuter återstår.
Blanda korngryn, grönsaker och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp och smula över osten.
Recept från Mitt kök