Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Varm kardemummachoklad

Kardemumma och choklad är en god kombination. Chokladdrycken blir ännu godare om den får utveckla sin smak i kylen minst 6 tim.

Varm kardemummachoklad
Varm kardemummachoklad
Varm kardemummachoklad

Ingredienser

  • 5 dlmjölk
  • 0,5 dlvispgrädde
  • 1 mskkakao
  • 1,5 mskströsocker
  • 1,5 tskkardemumma- kärnor, stötta
  • 20 gchoklad- mörk

Servering

  • grädde- vispad

Gör så här

  1. Värm mjölk och grädde, det ska inte koka. Tillsätt övriga ingredienser och rör tills chokladen smält.

  2. Ställ gärna in chokladen i kylen över natten att mogna. Värm chokladen och servera med en liten klick grädde.

Vad tyckte du om receptet?