Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ugn: 225 grader
Rulla ut smördegen och dela den på längden. Ta bort korvskinnet på korvarna och mixa dem tillsammans med salami, tomater och mozzarella till en grynig smet.
Lägg i en sträng i mitten på smördegslängderna och rulla ihop från långsidan till rullar. Lägg över rullarna på en plåt med bakplåtspapper, med skarvarna nedåt. Pensla med uppvispat ägg och strö över sesamfrön.
Grädda mitt i ugnen tills rullarna får fin färg, 15-20 minuter. Låt svalna och skär upp rullarna i sneda, cirka 2 cm breda bitar. Servera till äppeldrinken.
Värm äppelmust och sött vitt vin i en kastrull. Lägg en kanelstång och en stjärnanis i varje glas. Häll det varma vinet över och servera.
Recept från Mitt kök