Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 40g
Kolhydrater: 0g
Paprika och spenat är både gott och vackert att blanda med de snabblagade grynen.
Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen.
Kärna ur och strimla paprikan.
Fräs paprikan i olja i en stekpanna 3–5 min. Blanda i spenaten och fräs ytterligare ca 1 minut. Krydda med salt och peppar.
Sås: Skölj citronen noga i ljummet vatten. Skär bort det gula skalet och finstrimla det. Halvera och pressa ut 3 msk saft. Blanda ihop alla ingredienser.
Blanda couscous, paprika och spenat i en skål. Strö över nötterna. Servera med såsen och grillad kyckling. Toppa gärna med örter.