Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Varm choklad med rom och apelsin

Djup chokladsmak med sting av rom och apelsin i den underbara chokladdryck!

Varm choklad med rom och apelsin
Varm choklad med rom och apelsin
Varm choklad med rom och apelsin
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Varm choklad med rom och apelsin

  • 100 gmörk choklad- (70%)
  • 6 dlmjölk
  • 2 dlvispgrädde
  • 1kanelstång
  • 2 mskkakao
  • 0,5 dlhonung- flytande
  • 0,75 dlrom- mörk
  • 0,5apelsin- rivet skal

Tillbehör

  • grädde- vispad

Gör så här

  1. Riv chokladen. Värm mjölk och grädde tillsammans med kanelstången i en kastrull. Vispa i kakao, honung och choklad. Rör tills chokladen smält.

  2. Tillsätt rom och apelsinskal. Servera chokladen med vispad grädde.

Vad tyckte du om receptet?