Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Varm auberginesallad

En ljummen auberginesallad som

passar perfekt till Smördegspirogerna.

Varm auberginesallad
Varm auberginesallad
Varm auberginesallad

Ingredienser

  • 1aubergine
  • 1 dlolivolja
  • 0,5 tsksalt
  • 2 krmsvartpeppar
  • 100 gspenat- färsk
  • 1 dlkapris
  • 1citron- saften av

Gör så här

  1. Tärna auberginen i ca 1 cm stora bitar. Fräs dem runt om i olja i en stekpanna 3-4 min. Salta och peppra.

  2. Skölj och hacka spenaten grovt. Tillsätt kapris och smaka av med citronsaft i auberginen. Låt fräsa ytterligare ca 1 min.

Vad tyckte du om receptet?