Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Varm äppelcider med vanilj och kanel

Varm äppelcider med vanilj och kanel kan göras på olika slags cider. Välj den cider du gillar, med eller utan alkohol.

Varm äppelcider med vanilj och kanelVarm äppelcider med vanilj och kanelVarm äppelcider med vanilj och kanel
Foto: Ulrika Ekblom

Ingredienser

  • 2 läppelcider
  • 6kanelstänger
  • 1vaniljstång
  • 2äpplen

Gör så här

  1. Häll cidern i en kastrull. Lägg ner kanelstången. Snitta vaniljstången på längden och skrapa ner fröna i cidern. Lägg även ner stången. Koka upp och låt sedan dra ca 20 min.

  2. Värm cidern strax före servering. Kärna ur äpplena och skär dem i skivor. Lägg äppelskivorna i cidern och servera.

Vad tyckte du om receptet?