Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Varm äggsallad med romröra

En härlig lunch eller lättare middag med lättstekt sallad.

Blanda gärna flera salladssorter.

Varm äggsallad med romröra
Varm äggsallad med romröra
Varm äggsallad med romröra

Ingredienser

  • 2ägg
  • 1lök- färsk
  • 4 dlsallad- grovstrimlad
  • 1 tskolja
  • 2 krmsalt
  • 0,5 krmsvartpeppar

Romröra

  • 1 dlkesella
  • 0,5 dlstenbitsrom
  • 2 mskgräslök- hackad

Tillbehör

  • färskpotatis- kokt
  • körsbärstomater
  • hårt bröd

Gör så här

  1. Hårdkoka äggen.

  2. Rör ihop kesella, rom och gräslök.

  3. Skiva löken. Fräs lök och sallad hastigt i olja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Servera med halverade ägg och romröra.

Vad tyckte du om receptet?