Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tillsammans med halloumiostens goda sälta kommer sparrisen här helt till sin rätt!
Ansa och skiva fänkål tunt, gärna på mandolin. Bryt av det nedersta på sparrisen och skiva den tunt, gärna på längden. Skär paprikorna i grova bitar. Lägg fänkål, sparris och paprika i en skål. Strö på 3/4 tsk salt och 1 krm peppar.
Halvera majsen på längden och snoppa haricots verts. Stek allt hastigt i 1 msk olja. Strö på 3/4 tsk salt och 1 krm peppar.
Blanda alla ingredienser till salladen, ringla över 2 msk olja och balsamvinäger. Blanda försiktigt.
Stek haloumin i 1/2 msk olja på hög värme och servera genast till salladen.