Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera favoritbären med en krämig yoghurt. Enklare och godare kan det knappast bli!
Marinad: Dela vaniljstången och skrapa ut fröna. Lägg stång och frön med övriga ingredienser till marinaden i en kastrull. Koka upp och rör tills sockret lösts upp. Låt kallna. Ta upp och kasta bort vaniljstången.
Snoppa jordgubbarna och skär dem i mindre bitar. Halvera och kärna ur bigarråerna. Kärna ur aprikoserna och skär dem i mindre bitar. Blanda bär och frukt. Häll över marinaden. Låt stå ca 15 min.
Limesocker: Blanda limeskal och socker.
Gräddyoghurt: Vispa grädde, yoghurt och florsocker fluffigt.
Servera bärsalladen tillsammans med gräddyoghurt och limesocker.