Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ett perfekt mellanmål eller lättare lunch för dig som äter LCHF! Smaksätt kvargen själv och avnjut den med knaprig kanelgranola.
Sätt ugnen på 160 grader. Blanda alla ingredienser till granolan i en skål.
Bred ut allt på en plåt med bakplåtspapper.
Rosta mitt i ugnen i cirka 15–20 minuter. Rör om en gång under tiden.
Ta ut och låt svalna på plåten. Förvara i en burk med lock.
Riv äpplena. Blanda med kanel.
Blanda kvargen med vaniljpulver och eventuellt stevia.
Servering: Fördela vaniljkvargen i djupa tallrikar eller skålar. Lägg på rivet äpple och strö över ett par matskedar av granolan på varje portion.
Recept från Mitt kök