Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vackra, välsmakande cupcakes som uppskattas av stora som små.
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg, socker och vaniljpulver ljust och fluffigt.
Smält smöret och blanda ner mjölken. Rör ner blandningen i äggvispet.
Blanda mjöl, bakpulver och salt och sikta ner i blandningen lite i taget. Rör till en jämn smet.
Sätt muffinsformar i muffinsplåt och fyll med smet till hälften. Grädda cirka 13-15 minuter.
Lägg muffinsen på ett galler och låt svalna.
Rör smöret till frostingen slät och blanda ner florsocker och vaniljpulver. Häll i mjölken. Vispa i cirka 5 minuter tills krämen blir fluffig. Tillsätt citronskal och eventuellt hushållsfärg.
Spritsa eller klicka ut frosting på muffinsen. Dekorera med strössel.