Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego❤️
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på krämig valnötspastej. Jättegod till rågbröd med saltgurka.
Rosta nötterna i en torr stekpanna så att de får färg. Låt svalna.
Grovhacka svampen. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs svamp och lök i smör i en stekpanna på hög värme tills svampen fått ordentligt med färg, 5–7 min. Låt svalna.
Skölj linserna i kallt vatten och låt rinna av. Repa och hacka örterna.
Mixa samtliga ingredienser i en mixerskål eller matberedare. Häll upp i en form och ställ i kylen ca 3 timmar.
Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego❤️