Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Valnötsmuffins med tre olika fyllningar

Valnötsmuffins med tre olika fyllningar
Valnötsmuffins med tre olika fyllningar
Valnötsmuffins med tre olika fyllningar
Martin Skredsvik

Ingredienser

  • 3 dlgrahamsmjöl
  • 1,5 dlvetemjöl
  • 1 tskbakpulver
  • 0,5 tskbikarbonat
  • 1 dlsocker
  • 1,5 dlströdadlar
  • 1,5 dlvalnötter
  • 1,5 dlsolrosolja- cirka
  • 3ägg
  • 1 dlvatten- varmt
  • 0,5 dlhonung- eller sirap
  • fetaost- tärnad
  • plommon- hackade
  • 1apelsin- rivet skal och citronskal

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Förbered en muffinsplåt.

  2. Blanda alla torra ingredienser inklusive valnötter och dadlar.

  3. Vispa ihop olja, ägg, vatten och honung. Sikta eller vänd ner mjölblandningen i äggmixen. Dela eventuellt upp smeten och vänd ner smaksättning. Klicka i formar.

  4. Baka i ugn i cirka 15-20 minuter eller tills de fått fin färg. Låt dem svalna på galler.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök