ERBJUDANDE! Vill du har flera härliga provlagade recept till din brevlåda? Pröva 4 nr av Allt om Mat för bara 98 kr.
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Valnöts- och aprikostryfflar med mörk choklad är veganska tryfflar med kraftig kakaosmak. Håller upp till två veckor i kylen om de förvaras i tättslutande burk.
Mixa alla torra ingredienser till ett smul i en matberedare. Tillsätt aprikoser och olja och mixa till en deg. Tillsätt eventuellt lite extra vatten för att få degen att gå ihop.
Forma degen till små bollar. Lägg dem i frysen ca 15 min.
Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Ringla lite choklad över varje boll och toppa med en valnötskärna. Låt stelna.
ERBJUDANDE! Vill du har flera härliga provlagade recept till din brevlåda? Pröva 4 nr av Allt om Mat för bara 98 kr.