Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det här är en lite pysslig rätt med många komponenter. Mycket går att förbereda dagen före, vilket underlättar.
Majonnäs: Vispa äggulor, vinäger och dijonsenap i en bunke.
Tillsätt oljan försiktigt i en jämn stråle under vispning. Smaka av med salt och peppar.
Grovhacka ramslöken, mixa ner den med mixerstav i majonnäsen.
Koka upp vatten med ättikan.
Knäck äggen ett i taget i en kopp. Häll försiktigt ner ett ägg i taget i vattnet.
Låt sjuda ca 2 min. Lyft upp äggen och kyl ner dem i kallt vatten.
Skär fullkornsbrödet i små snibbar. Bred på majonnäsen och lägg på äggen. Garnera med ramslöksblomma.