Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Våfflor med örtblandning och fetaostkräm

Våfflor med örter och fetaostkräm. Blanda örter i våffelsmeten och bjud de nygräddade våfflorna med parmaskinka och andra delikatesser med smak av medelhavet.

Våfflor med örtblandning och fetaostkräm
Våfflor med örtblandning och fetaostkräm
Våfflor med örtblandning och fetaostkräm
Foto: Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • våfflor- grundsmet, 1 sats
  • våfflor- grundsmet, 1 sats
  • 2 mskörtblandning- italiensk, fryst

Topping

  • 100 gfetaost
  • 0,75 dlcrème fraiche
  • 2 mskolivolja
  • 0,5 dlsvarta oliver- finhackade
  • peppar
  • 68 stparmaskinka- skivor
  • 30 grucolasallad
  • olivolja

Gör så här

  1. Blanda ner örterna i smeten. Grädda våfflor.

  2. Mosa fetaosten. Blanda den med crème fraiche och olivolja.

  3. Rör ner oliverna. Smaka av med peppar.

  4. Servera fetakrämen, parmaskinka och rucolasallad till de nygräddade våfflorna.

  5. Ringla över lite olivolja innan servering.

Vad tyckte du om receptet?

Grundrecept till våfflor hittar du här: