Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Våfflor med ägg- och kaviarröra passar bra till lunch eller som en lättare middag. Våfflorna på bilden är gräddade i ett amerikanskt våffeljärn, men det fungerar lika bra att använda ett traditionellt våffeljärn.
Smält smöret och låt svalna. Blanda de båda mjölsorterna, bakpulver och salt. Häll i vattnet och vispa till en klimpfri smet. Blanda i smöret.
Lägg äggen i en kastrull, fyll på med vatten så att det täcker och låt äggen koka upp. Sjud äggen ca 8 min. Spola äggen i kallt vatten, skala och grovhacka dem. Strimla gräslöken. Blanda ägghack, gräslök, gräddfil och kaviar. Krydda med salt och peppar.
Grädda våfflor av smeten. Toppa med ägg- och kaviarröra och servera med sallad.