Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Våfflor med exotiska smaker som ingefära och kokosrom. Kokosvåfflor med god fruktsallad och ingefärskräm.
Fruktsallad: Skala, kärna ur och skär melonen i bitar. Skala och skär kiwin i bitar. Skala och halvera physalisen. Blanda frukten med hallonen och häll över kokosrom. Låt salladen stå kallt ca 30 min.
Ingefärskräm: Blanda yoghurten med florsocker och ingefära.
Rosta kokosen i en torr, het stekpanna under omrörning tills den fått fin färg.
Blanda våffelsmeten enligt grundreceptet.
Tillsätt kokosen, men spara ca 1 msk till garnering.
Grädda våfflorna och servera dem nygräddade med fruktsallad och ingefärskräm. Strö över den sparade kokosen.