Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Våfflorna läggs ihop två och två med smörkräm emellan. Franska våfflor är en variant på klassiska våfflor. Prova idag!
Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden.
Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme. Kavla ut degen, inte för tunt.
Sockra på degen och kavla med kruskavel. Ta ut rundlar och lägg på plåt med bakpapper.
Grädda i ugn, 225 grader, 8 minuter och låt kallna. Rör ihop smör och florsocker pösigt. Tillsätt äggulor och vaniljsocker och rör ihop till en kräm.
Lägg ihop kakorna två och två med kräm emellan. Förvara kallt.
Recept från Mitt kök