Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Blanda hallon och socker i en kastrull. Koka några minuter på medelvärme.
Passera hallonen genom en sil för att få bort kärnorna.
Vispa grädden men inte för hårt. Lägg gelatinbladen i den ljumna hallonpurén och rör tills de smält. 5 Blanda försiktigt ned lite grädde i hallonpurén. Rör sedan ned hallonblandningen i resterande grädde.
Rör med en slickepott, tills blandningen blir homogen.
Fyll gärna en spritspåse med grädden eller använd en spatel, när tårtan ska dekoreras och fyllas.
Varva våfflor med grädde, färska bär och hallongrädde. Toppa sedan översta våfflan med rikligt med bär, eller med hallongrädde och toppa med bären. Dekorera med lite florsocker och citronmeliss.
Recept från Mitt kök