Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tänk på att tårtan bör göras strax innan den serveras. Här toppar vi den med blåbär, björnbär och fikon.
Smält 100 g smör och låt det svalna. Vispa ihop vatten, mjölk, mjöl, socker, hjorthornssalt och salt. Tillsätt smöret och vispa till en slät smet.
Värm ett våffeljärn och pensla båda ytorna med 25 g smör. Grädda smeten till gyllene våfflor. Låt svalna.
Fyllning: Vispa grädden. Bred dulce de leche på en våffla och
grädde ovanpå. Fortsätt med resterande våfflor. Avsluta
med grädde på toppen. Skär fikonen i klyftor och garnera tårtan med fikon, bär, nötter och mynta.