Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Våffelhjärtan med laxröra

Ett perfekt tilltugg till aperitifen eller som en liten förrätt.

Våffelhjärtan med laxröra
Våffelhjärtan med laxröra
Våffelhjärtan med laxröra
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 1215våffelhjärtan- (cirka 3-4 hela våfflor)
  • 1 dlsmetana
  • 5lax- rökt (cirka 150 g)
  • 0,5citron- rivet skal (gärna ekologisk)
  • 1 mskdill- finhackad
  • 23 msklöjrom- eller röd stenbitsrom
  • salt
  • peppar- nymald
  • citron- till garnering
  • dill- till garnering

Gör så här

  1. Blanda smetana med citronskal och dill. Skär laxen i små bitar och rör ner den i smetanablandningen.

  2. Smaka av med salt och peppar. Klicka ut rågade teskedar med laxröra på våfflorna.

  3. Toppa med en liten klick rom. Garnera med en fint skuren citronskiva och en dillkvist.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök