Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra.
Glaze: Blanda mangochutney med smulad rosépeppar, Chili explosion och smält smör i en skål.
Pensla kycklingfiléerna med glazen. Ugnstek i nedre delen av ugnen, cirka 25 minuter. Dela kycklingfiléerna och servera med salladen.
Sallad: Skölj och slunga salladen torr. Plocka dillvippor och körvelblad från kvistarna. Blanda sallad och örter. Hyvla sparrisen på mandolin eller med en vass potatisskalare och lägg överst på salladen. Servera med olja och vinäger.
Recept från Mitt kök