Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Chiliheta kycklingvingar serveras i korg med bröd, sallad och snackpaprika.
Skala och riv vitlöksklyftorna. Blanda dem med chilisås, honung, salt och peppar i en skål. Lägg kycklingvingarna i en fryspåse och tillsätt marinaden och gnid runt den på vingarna. Låt de ligga 1 timme i kylen.
Lägg vingarna i en långpanna med bakplåtspapper. Stek dem i mitten av ugnen på 225 garder, cirka 30 minuter. Vänd vingarna ett par gånger under stekningen. Kontrollera att köttsaften är ofärgad. Servera med gemsallad, snackpaprikor och spröd baguette.
Recept från Mitt kök