Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 39g
Protein: 18g
Kolhydrater: 30g
Ugnsstekta grönsaker med chorizo och senaps-crème fraiche kan lätt göras vegetarisk om du vill. Använd då vegankorv och mjölkfri crème fraiche.
Sätt ugnen på 225° och varmluft. Skrubba sötpotatisen och skär den i bitar. Skala och skär löken i bitar. Skala vitlöksklyftorna. Halvera och kärna ur paprikorna. Lägg potatis, lök, vitlök och paprika i en smord långpanna.
Ringla över 2 msk olja och strö över paprikapulver, oregano, 1 tsk salt och 2 krm peppar. Blanda om väl. Tillaga mitt i ugnen ca 10 min. Låt tomaterna rinna av en stund över en skål, tomatspadet kan användas till såser och grytor.
Bryn korvarna och lägg dem därefter i långpannan tillsammans med avrunna tomater. Tillaga i ytterligare ca 15 min.
Blanda crème fraiche med senap, oregano och 1 tsk olja.
Servera korven med grönsaker och senaps-crème fraiche.