Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vi har valt kummel till mandelfisken, men det går förstås också bra att ta en annan typ av vit fisk.
Sätt ugnen på 225 °. Dela fiskfilén i portionsbitar och vik tunna delar mot varandra så att bitarna blir så jämntjocka som möjligt. Lägg dem i en ugnssäker form. Salta och peppra.
Blanda rivet bröd med mandelspån och citronskal. Strö blandningen på fisken och droppa över olja. Lägg en kvist tomater bredvid fisken. Stek mitt i ugnen 10-12 minuter. Ca 435 kcal, varav ca 14 g fett, 40 g kolhydrater, 36 g protein.
Blanda dressingen. Servera fisken med färskpotatis, sockerärter, sallad och dressing.