Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på ugnsrostade grönsaker med brynt salvia- och kaprissmör. Salvia- och kaprissmöret är en ny favorit som passar perfekt till grönsakerna.
Sätt ugnen på 250 grader. Ansa och bryt blomkål och broccoli i små buketter. Skiva broccolistjälken. Ansa löken. Klyfta löken och strimla blasten.
Lägg blomkål, broccoli och lökklyftor på en plåt med bakplåtspapper. Klicka på 25 g smör och strö över salt. Rosta mitt i ugnen ca 15 min.
Lägg äggen i kallt vatten i en kastrull. Låt koka upp och sjud ca 6 min. Spola äggen i kallt vatten. Skala och halvera dem. Repa bladen från salvian och strimla dem.
Bryn 50 g smör i en kastrull tills det fått fin färg. Blanda i salvia och kapris.
Servera grönsakerna med smöret, ägghalvor och bröd.