Här hittar du fler goda recept på pannkaka:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 31g
Protein: 26g
Kolhydrater: 0g
Recept på ugnspannkaka med fläsk, rårörda lingon och vitkålssallad med äpple. Välj en ordentlig långpanna, annars sväller fläskpannkakan över kanten och bränns lätt.
Sätt ugnen på 250°.
Småtärna fläsket. Lägg det i en långpanna. Stek fläsket mitt i ugnen ca 10 min.
Vispa upp äggen. Tillsätt hälften av mjölken och mjölet och vispa till en klumpfri smet. Tillsätt resten av mjölken och salt.
Häll smeten i långpannan med fläsket och grädda pannkakan ca 20 min.
Sallad: Finstrimla kålen. Grovriv äpplet. Blanda kål och äpple med salt och peppar.
Lingon: Rårör lingonen med sockret.
Tips! Servera fläskpannkakan i bitar med kål och lingon.
Här hittar du fler goda recept på pannkaka: