Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Omelett i ugn. Forma gärna små ägg av ugnsomeletten och lägg dem direkt i salladen. Ringla en god senapsdressing över.
Sätt ugnen på 200°. Vispa ihop lite av mjölken med vetemjölet. Koka upp resten av mjölken. Vispa ner mjölredningen och låt koka upp. Låt svalna.
Rör ner ett ägg i taget. Häll smeten i smord form som rymmer ca 1 liter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min.
Sallad: Skär fläsket i bitar och stek det 2-3 min i stekpannan. Skala och strimla löken. Koka haricots verts och låt rinna av. Blanda lök, sallad, haricots verts och oliver.
Dressing: Blanda ingredienserna och ringla den över. Lägg på fläsket. Servera salladen med formade ägg av omeletten. Garnera med timjan.