Läs mer:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 31g
Protein: 30g
Kolhydrater: 43g
Taco-favorit på nytt sätt! Ugnsgratinerade tacos kan ätas alla dagar i veckan, inte bara på tacomysfredagen. Bean-salsan är en praktisk allt i ett-produkt som även finns i en god variant i glasburk från Stonewall; Black bean salsa.
Sätt ugnen på 225 °. Skala och hacka lök och vitlök. Bryn färsen i 1 msk olja. Låt löken bryna med färsen 2–3 min. Krydda med spiskummin, 1 tsk salt och 1 krm peppar.
Blanda ner salsan i den stekta färsen. Ställ tacoskalen i en ugnssäker form. Fyll dem med färsröran och strö över osten. Gratinera mitt i ugnen ca 12 min.
Halvera, kärna ur och tärna avokadon. Servera tacoskalen med avokado och sallad.
Läs mer: