Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Varm mozzarella, knaperstekta bacon och ugnsbakade cocktailtomater – underbart gott! Den här rätten passar fint som förrätt, även för dig som äter enligt LCHF!
Sätt ugnen på 200 grader.
Strimla och stek baconskivorna i smör och låt de rinna av på en bit hushållspapper.
Lägg cocktailtomaterna i en ugnsfast form och ringla på olivolja.
Skala och dela vitlöken på mitten och lägg i formen. Sätt in formen i ugnen i 10 minuter.
Dela mozzarellan i bitar och lägg i formen, lägg på några basilikablad. Sätt in formen i ytterligare 10 minuter.
Ta ut formen och lägg på baconen, oliver, rucola och basilikablad. Strö över malen svartpeppar.
Recept från Mitt kök