Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ugnsbakad rotsellerimajonnäs med tryffel

Recept på ugnsbakad rotsellerimajonnäs med tryffel. Krämig mjuk sås med läcker smak av rotselleri och tryffel.

Ugnsbakad rotsellerimajonnäs med tryffel
Ugnsbakad rotsellerimajonnäs med tryffel
Ugnsbakad rotsellerimajonnäs med tryffel

Ingredienser

  • 500 grotselleri
  • 1 dlolivolja
  • 1 dlrapsolja
  • 0,5 tsktryffelolja
  • 1 tskcitron- pressad
  • 1 tsksalt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg rotsellerin på ett ugnssäkert fat. Tillaga mitt i ugnen tills den är genommjuk, ca 1 1/2 timme. Låt svalna.

  2. Skala sellerin och mixa den med mixerstav. Tillsätt olivolja och rapsolja i en tunn stråle. Smaksätt med tryffelolja och citron och krydda med salt.

Vad tyckte du om receptet?