Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Krämig pasta med italienska köttbullar!
Tillaga pastan enligt anvisningarna på paketet, låt den rinna av och ställ åt sidan.
Blanda fläskfärsen med lök, worchestershiresås, oregano, vitlök, dijonsenap, ketchup, salt och peppar i en stor bunke.
Forma färsen till 28–30 köttbullar och lägg dem på en bakpappers- klädd ugnsplåt. Baka i ugnen på grillfunktion i cirka 10–12 minuter tills köttbullarna fått färg. Vänd då och då under tiden.
Hetta upp oljan till såsen i en kastrull och stek löken försiktigt. Tillsätt vitlök och stek lite till. Slå på vin, tomater, oregano, socker, salt och peppar. Låt sjuda i cirka 15 minuter till såsen har tjocknat.
Blanda kokt pasta, köttbullar och tomatsås i en ugnsfast form. Toppa med riven ost.
Baka på 200 grader i cirka 30 minuter. Servera med en grönsallad.
Recept från Mitt kök