Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på ugnsbakad fiskfilé, använd torsk, sej eller kolja, med paprika, citron, kapris och oliver som smaksätter den fräscha fiskrätten.
Sätt ugnen på 200°. Skölj citronen noga i ljummet vatten och skär bort det gula skalet med en potatisskalare. Skär skalet i tunna strimlor. Pressa saften ur citronen. Kärna ur och strimla paprikan.
Krydda fisken med salt och peppar. Lägg den i en ugnssäker form. Vik in de tunnare bitarna av filéerna så att de blir jämntjocka.
Strö över citronskal, paprika, kapris, oliver och örter. Droppa över citronsaft och olja. Täck formen med aluminiumfolie.
Tillaga fisken mitt i ugnen ca 25 min, tiden beror på hur tjock fisken är.
Servera fisken med couscous, bulgur eller ris.