Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 28g
Protein: 24g
Kolhydrater: 28g
Recept på ugnsbakad falukorv, receptet är skapat av stjärnkocken Tom Sjöstedt. I stället för potatismos serveras en smakrik rotsellericrème till falukorven.
Sätt ugnen på 225°. Gör ca 10 djupa snitt i korven och lägg den i en ugnssäker form. Skiva tomaten. Tryck ner skivorna i korven. Bred på senap och strö över ost. Gratinera mitt i ugnen ca 30 min.
Skala selleri och lök och skär i mindre bitar. Koka selleri och lök mjuka i saltat vatten. Sila bort vätskan och mixa slätt med crème fraiche. Krydda med salt.
Lägg upp korv och crème på ett fat och strö över krasse före servering. Servera gärna med en sallad.