Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Garnera de här söta cupcakesen med ditt favoritgodis. Tvåfärgad frosting ser proffsigt ut men är inte svårt att få till.
Vaniljmuffins: Sätt ugnen på 175 grader. Lägg pappersmuffinsformar i en muffinsplåt.
Smält smöret. Vispa upp ägg, socker och vaniljsocker fluffigt i en bunke. Häll mjölken i det smälta smöret.
Sikta vetemjöl och bakpulver i en annan bunke. Häll smör- och mjölkblandningen i äggsmeten och vänd sedan ner de torra ingredienserna.
Häll smeten i formarna och grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter. Ta ut muffinsen och låt dem svalna några minuter i plåten. Lyft sedan över dem till ett galler och låt svalna helt.
Frosting: Vispa ihop smör, florsocker och vaniljsocker, vispa ner färskosten och fortsätt vispa tills frostingen är jämn och fin. Tillsätt eventuellt några droppar citronsaft.
Dela upp frostingen i två bunkar, färga den ena med några droppar röd hushållsfärg.
Fyll frostingen i två spritspåsar, klipp ett cirka 1 centimeter stort hål i varje. Lägg spritspåsarna parallellt i ytterligare en spritspåse med stjärntyll.
Spritsa frosting på muffinsen och garnera med godis och strössel.
Recept från Mitt kök