Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tunnbrödsrulle med parmesankorv och tryffelmos

Tunnbrödsrulle med parmesankorv och tryffelmos är korv med mos på lyxvis.

Tunnbrödsrulle med parmesankorv och tryffelmos
Tunnbrödsrulle med parmesankorv och tryffelmos
Tunnbrödsrulle med parmesankorv och tryffelmos
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 2parmesankorvar- Korvhantverk (à 125 g)
  • 2surdegstunnbröd
  • 50 gmâchesallad
  • 0,5 dlsoltorkad tomatcrème- (Zeta)

Ingredienser

  • 400 gmandelpotatis
  • 25 gsmör
  • 1 dlmjölk
  • 1 tsktryffelolja
  • 0,75 tsksalt

Gör så här

  1. Mos: Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt potatisen rinna och ånga av. Mosa den med smör med elvisp och späd med mjölken. Vispa till ett fluffigt mos. Smaksätt moset med tryffelolja och krydda med salt.

  2. Stek korven enligt anvisning på förpackningen.

  3. Klicka moset i mitten på tunnbröden. Lägg på korven och bred på tomatcrème. Toppa med sallad och vik ihop rullarna. Servera genast.

Vad tyckte du om receptet?