Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på tunnbrödsrulle med rökt fisk. Gör man rullarna helt klara och packar in dem noga är de hållbara i 2–3 timmar. Rökt fisk har mycket smak och lite extra sälta och passar fint med den syrliga rödkålen.
Mjukkoka äggen. Skala och skär dem i klyftor. Strimla sockerärterna. Skiva potatisen. Halvera tomaterna.
Bred färskosten på bröden och lägg ett salladsblad på varje. Lägg på sockerärter, kokt potatis, tomater, äggklyftor och picklad rödkål.
Bryt fisken i bitar och fördela den på bröden. Strö över dill och pepparrot. Vik och rulla ihop bröden.