Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tunna krasseomeletter

Omeletter i alla former är härlig sommarmat. Detta är portionsomeletter fyllda med sallad och skinka. Rökt fisk är också gott till omeletterna.

Tunna krasseomeletter
Tunna krasseomeletter
Tunna krasseomeletter

Ingredienser

  • 6ägg
  • 1 dlvatten
  • 0,5 tsksalt
  • 1kryddkrasse- ask
  • 1 msksmör

Fyllning

  • sallad
  • 8skinka- tunna skivor, rökt eller torkad

Tillbehör

  • potatissallad

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, vatten och salt. Klipp ner 3/4 av kryddkrassen.

  2. Grädda 4 tunna omeletter i lite smör i en stekpanna med släpplättbeläggning. Lägg upp dem att svalna på ett smörpapper.

  3. Lägg på sallad och skinka och rulla ihop. Klipp över lite krasse. Ät gärna en god sallad till.

Vad tyckte du om receptet?