Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tuniska bönor i senapsgrädde

Tuniska bönor är ett äldre namn på haricots verts.

Tuniska bönor i senapsgrädde
Tuniska bönor i senapsgrädde
Tuniska bönor i senapsgrädde

Ingredienser

  • 500 gharicots verts

Senapsgrädde

  • 1 mskdijonsenap
  • 1 dlvispgrädde
  • 0,5 dlmjölk
  • 1 mskhonung
  • 1 mskcitron- pressad
  • 1 tsksalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Ansa och koka bönorna mjuka i saltat vatten, ca 5 min.

  2. Vispa samman alla ingredienser till senapsgrädden. Slå det över bönorna. Servera dem varma eller kalla.

Vad tyckte du om receptet?