Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tryffelpastejcrostini

Tryffelolja sätter extra piff på pastejen. Vi valde den milda tryffeloljan från Zeta. Väljer du en kraftigare tryffelolja, smaka då av med lite i taget.

Tryffelpastejcrostini
Tryffelpastejcrostini
Tryffelpastejcrostini

Ingredienser

  • 300 gleverpastej- bakad
  • 3 mskvispgrädde- eller mellangrädde
  • 2 mskkonjak
  • 1 msktryffelolja- (Zeta)
  • 4 mskkapris
  • 1baguette
  • 1baguette

Garnering

  • 40cocktailkapris

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser utom kapris i en matberedare eller skål. Bland samman till en slät kräm, smaka av och rör i kaprisen.

  2. Bred pastej på rostade skivor av baguette och garnera med cocktailkapris.

Vad tyckte du om receptet?